maandag 28 maart 2011

Shopping in Phoenix

Vandaag zijn we na een heerlijk ontbijt per auto Phoenix gaan verkennen en flink gaan winkelen. Phoenix lijkt een beetje op Los Angeles, je hebt niet echt een centrum waar je gezellig kunt winkelen en een terassje kunt pakken. Over de hele stad verspreid vindt je shopping malls waar enkele grote winkels zich hebben geconcentreerd. Mooi is anders en je zit de hele dag in de auto.
Maar goed, we zijn gestart in een van de Guitar Centers, waar het meteen raak was. Er hing een prachtige Fender Telecaster, Joe Strummer signature. Voor een fractie wat ie normaal zou kosten. Ze waren nm. het orginele koffer kwijt, maar er zat wel een heel duur reiskoffer bij. En bovendien waren ze ook bereid om op de toch al zeer lage prijs nog eens korting te geven. 
Eigenlijk hadden we een andere gitaar op het oog, maar ja, zo'n deal voor bijna hetzelfde geld laat je niet hangen...
Daarna naar Zia, een van de laatste onafhankelijke gebleven platenzaken. Een keten die je hier en in Las Vegas gelukkig nog tegen komt. Daar vonden we ook al snel enkele items die al lang op ons verlanglijstje stonden. Vooral de 2e handsafdeling leverde enkele beauties op...
En zo ging het de hele dag. Winkel in, auto uit. Veel hebben we niet gezien van Phoenix, veel onderkomen buitenwijkjes. Rond 18 uur hadden we het helemaal gehad en zijn we terug gereden naar ons huisje. 
Gegeten hebben we bij een prachtig Costa Ricaans restaurantje, heerlijke visgerechten. En ze hadden Hoegaarde van de tap!
Toen we terugkwamen van het eten wilden we eigenlijk nog even de jacuzzi in, maar we waren zo moe dat me meteen het bed zijn ingerold.
Morgen gaan we de woestijn in, de Apache Trail rijden. Even wat natuur opsnuiven na zo'n lange dag in de auto...
Caro geniet van een ontbijtje op ons terras.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten