zaterdag 16 april 2011

Valley of Fire

Las Vegas is heel leuk, behalve s'ochtends, want dan kom je er achter dat die 2 dollar margerita's net iets te lekker waren. En die happy hour biertjes er net van te voren al helemaal.
Maar goed, s'avonds een bikkel, s'morgens idem!
Ietsjes later dan gepland (zo'n 2 uur) zijn we vanmorgen weer de woestijn ingereden. Eigenlijk de ideale remedie tegen een kater! We misten de rode rotsen van Utah zo zeer... Maar die hebben ze hier ook! Na een korte rit van zo'n 40 minuten zaten we midden in Valley of Fire State Park.
Hier zijn we al vaker geweest en het stikt er echt van de dagjesmensen (hallo, kijk eens in een spiegel!). Maar we hadden dit keer een leuke hike van het internet geplukt. En daar hebben we de rest van de dag in ons uppie verbracht. OK, heel even hadden we bezoek van een jong Duits koppel (Gutenmorgen!).
Ons werd een 'Wave'-achtige experience beloofd en die hebben we gekregen! De prachtige zandsteenformaties zijn bijna net zo mooi als in Utah. En hier stond de woestijn op de meest vreemde plaatsen in bloei! Af en toe waanden we ons zelfs in de Coyote Buttes in Utah!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten