vrijdag 8 april 2011

Winter in Prescott

Het is hier stervenskoud! Het vriest een paar graden en voor vanacht hebben ze een sneeuwstorm voorspeld. Er zou zo'n 12 tot 30 centimeter sneeuwvallen op de bergpas waar we morgen over heen moeten rijden naar Jerome. We zijn al gewaarschuwd dat we niet voor 11 uur s'morgens op pad moeten gaan en vooral de wegcondities in de gaten moeten houden.
Hallo, we zijn toch in Arizona? Hier is het toch altijd minimaal 28 graden? Niet dus.
Vandaag sneeuwde en regende het de hele dag. We zijn dan maar te voet de stad in gelopen en wat gaan winkelen. Eerst heeft Arny zijn nieuwe gitaar bij een enig 'gitaardokter-zaakje' onder handen laten nemen. Voor 25 dollar de frets bijgeslepen en een complete grote beurt. 

Het waren super leuke mensen, vooral Doug (op de foto links), een stokdove bluesmuzikant, maar meteen verliefd op de gitaar. Hij wilde de plank van Arny meteen overnemen en heeft hem zelf onder handen genomen!
Daarna gaan winkelen, wat supergoedkope spijkerbroeken rijker zijn we blij de eerste beste ierse pub ingedoken. En daarna nog een... Gevolgd door weer een heerlijke pizza met nog wat biertjes.
Tja, Caro had hem daarna goed hangen en ligt nu te snurken op bed. Och het is immers vakantie! De gitaar speelt overigens superlekker nu!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten